Telemetry - térkép nézet · info · telemetria · időjárás · csomagok · állapot · jeladók · üzenetek · bulletinek · böngészés · mozgó · my account
Lehetőség van helyettesítő karakterek (*?) használatára a keresésnél. Például: VK*
Telemetry from DH0CF - info
Forrás hívójel: WINLINK
Hely: 49°00.27' N 9°06.92' E - lokátor JN49NA31UB - térkép nézet
659.1 m Kelet irány 81° tól Löchgau, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany [?]
2.4 km Délkelet irány 147° tól Erligheim, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
25.1 km Észak irány 350° tól Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
71.5 km Délkelet irány 138° tól Mannheim, Baden-Württemberg, Germany
Utolső pozíció: 2024-04-24 20:47:22 UTC (81d 12h13m ezelőtt)
2024-04-24 22:47:22 CEST helyi idő Löchgau, Germany [?]
Legutóbbi telemetria: 2023-04-11 20:12:47 UTC (460d 12h47m ezelőtt)
2023-04-11 22:12:47 CEST helyi idő Löchgau, Germany [?]
Értékek: Channel 1: 84 (TLM: 84 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 95 (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 93 (TLM: 93 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit értelmezés:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
This page shows telemetry data collected and transmitted by APRS stations. Telemetry contains analog and digital measurement results of variables such as temperature and voltage, and binary bit states of switches, relays or other variables which only have two states (on/off, enabled/disabled, open/closed, true/false).
User guide · FAQ · Blog · Discussion group · aprs.fi -ra linkelés · AIS oldalak · Service status · Adatbázis statisztika · Advertising on aprs.fi · Technikai részletek · API · Változtatások · Tervezett változtatások · A csapat és köszönet · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS