Telemetry - térkép nézet · info · telemetria · időjárás · csomagok · állapot · jeladók · üzenetek · bulletinek · böngészés · mozgó · my account
Lehetőség van helyettesítő karakterek (*?) használatára a keresésnél. Például: VK*
Telemetry from EU1ABR-10 - info
Megjegyzés: MMDVM DMO 144.7250/144.7250 CC1
Hely: 27°28.61' N 53°52.23' E - lokátor LL67WL44LK - térkép nézet
33.6 km Délnyugat irány 232° tól Gerāsh, Fārs, Iran [?]
103.2 km Észak irány 352° tól Kīsh, Hormozgān, Iran
142.9 km Északnyugat irány 316° tól Bandar-e Lengeh, Hormozgān, Iran
Utolső pozíció: 2023-08-07 08:53:33 UTC (350d 6h14m ezelőtt)
2023-08-07 12:23:33 +0330 helyi idő Gerāsh, Iran [?]
Legutóbbi telemetria: 2023-02-05 21:33:01 UTC (532d 17h35m ezelőtt)
2023-02-06 01:03:01 +0330 helyi idő Gerāsh, Iran [?]
Projekt: Aprx v2.9.1-2-g2c84448
Értékek: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
This page shows telemetry data collected and transmitted by APRS stations. Telemetry contains analog and digital measurement results of variables such as temperature and voltage, and binary bit states of switches, relays or other variables which only have two states (on/off, enabled/disabled, open/closed, true/false).
User guide · FAQ · Blog · Discussion group · aprs.fi -ra linkelés · AIS oldalak · Service status · Adatbázis statisztika · Advertising on aprs.fi · Technikai részletek · API · Változtatások · Tervezett változtatások · A csapat és köszönet · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS